ZONNEWERING

De zomer is voor velen het hoogseizoen bij uitstek. Toch zorgt de stralende zon soms voor vervelende momenten. Denk maar aan het straffe zonlicht dat je woning binnendringt, of aan de dagen waarop het te warm is om in je veranda of op je terras te vertoeven. De screens van Goderis Willy beschermen je interieur zonder het milde, aangename zonlicht te blokkeren. Onze zonneluifels laten je dan weer toe om gezellig buiten te eten, te barbecueën, van een goed boek of van beter gezelschap te genieten.

SCREENS

Het plaatsen van een zonnescherm verhoogt jouw leefcomfort. Bij zonnig weer heb je binnenin de woning geen last meer van verblinding, zonterugkaatsing en hittegolven. De screens beschermen uw meubelen en het interieur tegen verkleuring door schadelijke UV-stralen. Het aangename zomerlicht blijft daarentegen wel behouden, zodat je thuis optimaal van de zomer kunt genieten.

DESKUNDIGE PLAATSING

Goderis Willy is een deskundige leverancier en monteur van de zonneschermen. We bieden een uitgebreid gamma van doekkleuren, waarin je ongetwijfeld een screen vindt dat perfect bij jouw woning en jouw persoonlijke stijl past. Het weefsel in de producten is onontvlambaar en behoudt te allen tijde zijn oorspronkelijke vorm. Het doek blijft steeds strak hangen dankzij de verzwaarde aluminium onderlat.

ZONNELUIFELS

Wij plaatsen zonneluifels die je toelaten om volop van de zomer te genieten. We noteren de afmetingen van uw veranda of terras nauwkeurig. Daarmee gaan we aan de slag om een zonneluifel op maat van je woning te maken. We houden ook rekening met allerlei details om de luifel volledig aan te passen aan jouw wensen.

Ons assortiment bestaat uit verschillende kleuren en motieven, zodat je vast en zeker een zonneluifel vindt die nauw bij je persoonlijke stijl, woning en tuin aansluit. Verder bieden we ook intelligente zonneluifels die zich automatisch aanpassen aan de weersomstandigheden, zelfs als je niet thuis bent. Op die manier vermijd je elk risico op beschadiging.